Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€328,00
Toevoegen aan winkelwagen

Tafellamp Felyn

Tafellamp Felyn
Tafellamp Felyn
€328,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Deze prachtige tafellamp uit de collectie van het meubelmerk Richmond Interioirs is vanaf nu verkrijgbaar bij Vinqz. Je ziet deze trendy lampen tegenwoordig in ieder meubeltijdschrift en in ieder door Eric Kuster geïnspireerd interieur. De lamp is gemaak Lees meer..

4-6 weken
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Deze prachtige tafellamp uit de collectie van het meubelmerk Richmond Interioirs is vanaf nu verkrijgbaar bij Vinqz. Je ziet deze trendy lampen tegenwoordig in ieder meubeltijdschrift en in ieder door Eric Kuster geïnspireerd interieur. De lamp is gemaakt van staal en heeft een zilveren kleur. De zwarte lampenkap wordt meegeleverd. Wil jij een echte eye-catcher en wil je jouw interieur echt trendy maken? Kies dan zeker voor deze prachtige lampen.

 Breedte   52 x 52
 Diepte  15
 Hoogte   70
 Lichtbron   E27 
 Lichtbron meegeleverd   Nee
 Onderhoud   Afnemen met een droge doek 
Gewicht 5 KG

 

Richmond Interiors is de leverancier van eigentijds landelijke meubels en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd

Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam