Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€256,00
In winkelwagen

Eetkamerstoel Coco

Eetkamerstoel Coco
Eetkamerstoel Coco
Eetkamerstoel Coco
Eetkamerstoel Coco
Eetkamerstoel Coco
€256,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Deze prachtige, bijzondere stoelen van het meubelmerk Richmond Interiors zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Vinqz. Met haar bijzondere design en prachtige zachte stof maak je een statement. Wil jij écht iets unieks in jouw interieur? Kies dan zeker voor stoel Lees meer..

4-6 weken
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Deze prachtige, bijzondere stoelen van het meubelmerk Richmond Interiors zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Vinqz. Met haar bijzondere design en prachtige zachte stof maak je een statement. Wil jij écht iets unieks in jouw interieur? Kies dan zeker voor stoel Coco.

Deze prachtige stoelen van het meubelmerk Richmond Interiors vallen meteen op in uw huis. De stoeltjes zijn in meerdere kleuren beschikbaar en zitten heel erg lekker. De stoelen zijn ook te bewonderen in onze winkel.

 Materiaal zitting  100% Polyester
 Materiaal poten   Metaal
 Hoogte  85
 Breedte  63
 Diepte   47

*Maten in centimeters 

Richmond Interiors is de leverancier van eigentijds landelijke meubels en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd.

Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam