Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€900,00
Toevoegen aan winkelwagen

Salontafelset Industrial Kensington

Salontafelset Industrial Kensington
€900,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

De Kensington collectie van het meubelmerk Richmond Interiors is nu verkrijgbaar bij Vinqz. Deze salontafels staan prachtig in iedere situatie. De salontafels zijn gemaakt van eikenhout en de poten zijn van RVS. Bekijk de rest van de Kensington collectie Lees meer..

4-6 weken
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

De Kensington collectie van het meubelmerk Richmond Interiors is nu verkrijgbaar bij Vinqz. Deze salontafels staan prachtig in iedere situatie. De salontafels zijn gemaakt van eikenhout en de poten zijn van RVS. Bekijk de rest van de Kensington collectie ook op onze website voor de perfecte combinatie. Echter is zijn de salontafels door de natuurlijke kleur van het hout ook erg goed te combineren met andere kleuren.

 Materiaal blad:  Eikenhout
 Materiaal frame:  RVS
 Afmetingen grote tafel:  91.5x91.5x46
 Afmetingen kleine tafel:  76x76x37
 Gewicht:  56 KG

*Maten in centimeters*


Richmond Interiors is de leverancier van eigentijds landelijke meubels en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd. 

Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam