Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€634,00
Toevoegen aan winkelwagen

Salontafel Dustin Set van 2

Salontafel Dustin Set van 2
Salontafel Dustin Set van 2
Salontafel Dustin Set van 2
€634,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Salontafel set Dustin van Richmond Interiors is een chique salontafels dat een luxe gevoel geeft aan iedere ruimte. De tafels hebben een zwart onderstel met daarop een gouden blad met een opstaande rand. Lees meer..

4-6 weken
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Salontafel set Dustin van Richmond Interiors is een chique salontafels dat een luxe gevoel geeft aan iedere ruimte. De tafels hebben een zwart onderstel met daarop een gouden blad met een opstaande rand.

 Materiaal  Alumium
 Hoogte  38
 Diepte  78
 Breedte  78
 Gewicht  16 KG

*Maten in centimeters 

Je huis weerspiegelt je persoonlijkheid. Dat betekent dat Richmond Interiors stijlvolle meubels en woonaccessoires creëert, die net zo uniek zijn als jij. Elke collectie garandeert een moderne uitstraling met een chique touch. We mogen dan wel een puur Nederlands interieurlabel zijn, inspiratie wordt zowel uit oost als west gehaald, van Shanghai tot aan New York! We streven naar de perfecte balans tussen de nieuwste interieurtrends, stijl, comfort, kwaliteit en prijs. Hier gaat dan ook ruim 40 jaar ervaring en feeling voor de ontwikkelingen in de markt aan vooraf. En met gebleken succes, want inmiddels in vele landen verkrijgbaar, maar gelukkig ook dicht bij (jouw) huis!

Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam