Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€632,00
Toevoegen aan winkelwagen

Salontafel Degas

Salontafel Degas
Salontafel Degas
Salontafel Degas
€632,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Richmond Salontafel Degas Rond Ø80cm Faux Marmer is een echte sfeermaker voor jouw interieur. Stijl de tafel met een mooie bos bloemen of een leuke kandelaar. Helaas is een marmer tafel erg gevoelig voor bepaalde zuren en vlekken. Denk hierbij aan bijvoor Lees meer..

4-6 weken
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Richmond Salontafel Degas Rond Ø80cm Faux Marmer is een echte sfeermaker voor jouw interieur. Stijl de tafel met een mooie bos bloemen of een leuke kandelaar. Helaas is een marmer tafel erg gevoelig voor bepaalde zuren en vlekken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld koffie- en theevlekken. Gebruik altijd onderzetters om deze vervelende vlekken te voorkomen in uw marmeren tafel.

 Materiaal  Ijzer & Marmer
 Hoogte  40
 Diepte  80
 Breedte  80
 Gewicht  84 KG

*Maten in centimeters 

Je huis weerspiegelt je persoonlijkheid. Dat betekent dat Richmond Interiors stijlvolle meubels en woonaccessoires creëert, die net zo uniek zijn als jij. Elke collectie garandeert een moderne uitstraling met een chique touch. We mogen dan wel een puur Nederlands interieurlabel zijn, inspiratie wordt zowel uit oost als west gehaald, van Shanghai tot aan New York! We streven naar de perfecte balans tussen de nieuwste interieurtrends, stijl, comfort, kwaliteit en prijs. Hier gaat dan ook ruim 40 jaar ervaring en feeling voor de ontwikkelingen in de markt aan vooraf. En met gebleken succes, want inmiddels in vele landen verkrijgbaar, maar gelukkig ook dicht bij (jouw) huis!

Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam