Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€660,00
Toevoegen aan winkelwagen

Hanglamp Riley

Hanglamp Riley
Hanglamp Riley
€660,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Deze fantastische hanglamp uit de collectie van het meubelmerk Richmond Interiors steelt bij jouw in je woning de show. De lamp beschikt over 10 lichtbronnen. Dit geeft een leuk en speels effect. De lamp brengt echt sfeer aan jouw interieur. Lees meer..

4-6 weken
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Deze fantastische hanglamp uit de collectie van het meubelmerk Richmond Interiors steelt bij jouw in je woning de show. De lamp beschikt over 10 lichtbronnen. Dit geeft een leuk en speels effect. De lamp brengt echt sfeer aan jouw interieur.

Deze prachtige lamp uit de collectie van Richmond Interiors is een echte eye-catcher in jouw interieur. De lamp heeft een strakke uitstraling en is zilver gekleurd.

 

 Breedte   80
 Diepte  60
 Hoogte   80
 Lichtbron   E27 
 Lichtbron meegeleverd   Nee
 Onderhoud   Afnemen met een droge doek 
Gewicht 7 KG

 

Richmond Interiors is de leverancier van eigentijds landelijke meubels en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd.

Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam