Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€756,00
In winkelwagen

Fauteuil Swan

Fauteuil Swan
Fauteuil Swan
Fauteuil Swan
Fauteuil Swan
€756,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Deze prachtige fauteuil van het meubelmerk Richmond Interiors is verkrijgbaar bij Vinqz. Door de heerlijke royale zitting en de zachte velourse stof kom je niet meer uit de fauteuil! Relax na een lange dag lekker in fauteuil Swan of lees er lekker een boe Lees meer..

4-6 weken
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Deze prachtige fauteuil van het meubelmerk Richmond Interiors is verkrijgbaar bij Vinqz. Door de heerlijke royale zitting en de zachte velourse stof kom je niet meer uit de fauteuil! Relax na een lange dag lekker in fauteuil Swan of lees er lekker een boekje in. Het frame is gemaakt van goud gekleurd metaal. De fauteuil is leverbaar in vier verschillende kleuren.

 Hoogte   85
 Breedte   80
 Diepte   85  
 Hoogte armleuning   59
 Zithoogte  46
 Zitdiepte   57 

Richmond Interiors is dé leverancier van eigentijds landelijke meubels en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd.

Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam