Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€846,00
Toevoegen aan winkelwagen

Fauteuil Perla

Fauteuil Perla
Fauteuil Perla
Fauteuil Perla
Fauteuil Perla
Fauteuil Perla
€846,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Deze fraaie fauteuil van het meubelmerk Richmond Interiors is verkrijgbaar bij Vinqz. Deze eyecatcher is voorzien van een rug in de vorm van een schelp. De poten zijn gemaakt van metaal met een gouden kleur en de zitting is gemaakt van een zachte velourse Lees meer..

4-6 weken
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Deze fraaie fauteuil van het meubelmerk Richmond Interiors is verkrijgbaar bij Vinqz. Deze eyecatcher is voorzien van een rug in de vorm van een schelp. De poten zijn gemaakt van metaal met een gouden kleur en de zitting is gemaakt van een zachte velourse stof. Fauteuil Perla is maar liefst leverbaar in 5 kleuren. Wil jij echt iets bijzonders in je huis hebben staan? Kies dan zeker voor fauteuil Perla!

 Hoogte   76
 Breedte   78
 Diepte   81
 Hoogte armleuning  60
 Zithoogte  40
 Zitdiepte   60 

Richmond Interiors is dé leverancier van eigentijds landelijke meubels en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd.

Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam