Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€344,00
In winkelwagen

Fauteuil Fenny

Fauteuil Fenny
Fauteuil Fenny
Fauteuil Fenny
€344,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Fauteuil Fenny uit de collectie van het meubelmerk Richmond Interiors is nu beschikbaar bij Vinqz. De fauteuil beschikt over een royale zitting en is aan de binnenkant gecapitonneerd. Op de rug van de fauteuil zit een geruite stof voor een klassieke look. Lees meer..

4-6 weken
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Fauteuil Fenny uit de collectie van het meubelmerk Richmond Interiors is nu beschikbaar bij Vinqz. De fauteuil beschikt over een royale zitting en is aan de binnenkant gecapitonneerd. Op de rug van de fauteuil zit een geruite stof voor een klassieke look. De poten van fauteuil Fenny zijn gemaakt van hout. Voor de ultieme fauteuil kies je voor fauteuil Fenny!

 Hoogte   79
 Breedte   81 
 Diepte   74
 Zithoogte  45
 Zitdiepte   50  

Richmond Interiors is dé leverancier van eigentijds landelijke meubels en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd.

 

Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam