Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€399,00
Toevoegen aan winkelwagen

Dressoir Tuck

Dressoir Tuck
€399,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Opzoek naar een robuust dressoir? Dan is Dressoir Tuck perfect voor jou! Dit dressoir is voorzien van 2 handige opberg vakken met deurtjes, waardoor jij je spullen goed op kan bergen. Tuck past perfect in een stoer interieur. Lees meer..

2-9 werkdagen
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Opzoek naar een robuust dressoir? Dan is Dressoir Tuck perfect voor jou! Dit dressoir is voorzien van 2 handige opberg vakken met deurtjes, waardoor jij je spullen goed op kan bergen. Tuck past perfect in een stoer interieur.

 Materiaal   Ijzer, glas 
 Afmetingen (breedte x diepte x hoogte)  140 x 35 x 82,5
 Onderhoud   Schoonmaken met een vochtige/droge doek 

*Maten in centimeters 

 

By-Boo is niet zomaar een stevig, oer-Hollands interieurmerk uit 2013. By-Boo is anders. Onderscheidend. Eigenwijs. Verrassend. By-Boo laat zich duidelijk niet plaatsen in een vastomlijnd hokje. Ja, zij haken in op actuele woontrends (en snel ook), maar geven er altijd nèt even een andere draai aan. Ze durven vol overtuiging te kiezen voor opvallende woonstijlen en gave woonitems, die gaan om gevoel, puur lef én inspiratie. Met hun bijzondere en sfeervolle woonaccessoires maak je je interieur volledig compleet. Ofwel, By-Boo, Makes a Home!

Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam