Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€59,00
Toevoegen aan winkelwagen

By-Boo Morita Hanglamp

By-Boo Morita Hanglamp
By-Boo Morita Hanglamp
By-Boo Morita Hanglamp
€59,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Waan je in botanische sferen met hanglamp Morita. Deze bijzondere verschijning creëert, met haar karakteristieke uitstraling, een natuurlijke sfeer in jouw zit- of eethoek. Deze natuurlijke uitstraling wordt verder onderbouwd met de keuze van materialen. Lees meer..

2-9 werkdagen
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Waan je in botanische sferen met hanglamp Morita. Deze bijzondere verschijning creëert, met haar karakteristieke uitstraling, een natuurlijke sfeer in jouw zit- of eethoek. Deze natuurlijke uitstraling wordt verder onderbouwd met de keuze van materialen. Morita is namelijk gemaakt van bamboe en dit natuurproduct zorgt voor een zachte uitstraling. Met hanglamp Morita waan je jezelf in een oase van rust.

 

 Materiaal   Bamboe 
 Afmetingen small (BxDxH)  50 x 50 x 25
 Afmetingen large (BxDxH)  60 x 60 x 30
 Fitting   E27
 Onderhoud   Schoonmaken met droge/vochtige doek

*Maten in centimeters

By-Boo is niet zomaar een stevig, oer-Hollands interieurmerk uit 2013. By-Boo is anders. Onderscheidend. Eigenwijs. Verrassend. By-Boo laat zich duidelijk niet plaatsen in een vastomlijnd hokje. Ja, zij haken in op actuele woontrends (en snel ook), maar geven er altijd nèt even een andere draai aan. Ze durven vol overtuiging te kiezen voor opvallende woonstijlen en gave woonitems, die gaan om gevoel, puur lef én inspiratie. Met hun bijzondere en sfeervolle woonaccessoires maak je je interieur volledig compleet. Ofwel, By-Boo, Makes a Home!

Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam