Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€78,00
In winkelwagen

Bijzettafel Preston

Bijzettafel Preston
Bijzettafel Preston
€78,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Deze bijzettafel uit de Preston collectie van het meubelmerk Richmond Interiors is nu verkrijgbaar bij Vinqz. De bijzettafel heeft een tafelblad dat gemaakt is van hut en een metalen frame. Door de natuurlijke kleur van het tafelblad valt het erg makkelij Lees meer..

4-6 weken
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Deze bijzettafel uit de Preston collectie van het meubelmerk Richmond Interiors is nu verkrijgbaar bij Vinqz. De bijzettafel heeft een tafelblad dat gemaakt is van hout en een metalen frame. Door de natuurlijke kleur van het tafelblad valt het erg makkelijk te combineren met andere kleuren. Bekijk ook onze bijpassende salontafel uit de Preston Collectie van Richmond. 

 Materiaal blad:  Hout
 Materiaal poten:  Metaal
 Lengte:  38
 Diepte:  38
 Hoogte:  54

*Maten in centimeters*

Richmond Interiors is de leverancier van eigentijds landelijke meubels en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd.

Gerelateerde producten

Salontafel Preston

Deze salontafeluit de Preston collectie van het meubelmerk R..
€198,00
Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam