Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam
€234,00
In winkelwagen

Bijzettafel Cameron

Bijzettafel Cameron
Bijzettafel Cameron
Bijzettafel Cameron
Bijzettafel Cameron
€234,00 Incl. btw
Snel voor je besteld

Wie de woontrends volgt weet dat marmer niet meer weg te denken is als het gaat om een woninginrichting. Maar ook als je de trends niet volgt kan marmer je hart stelen. Een model zoals de Bijzettafel Cameron van het meubelmerk Richmond Interiors is daarom Lees meer..

4-6 weken
 • Karakter

  Interieurs met uw karakter
 • Snel

  Snel Leverbaar
 • Betaalbaar

  Scherpe prijzen
 • Kwaliteit

  Duurzaam en degelijk

Wie de woontrends volgt weet dat marmer niet meer weg te denken is als het gaat om een woninginrichting. Maar ook als je de trends niet volgt kan marmer je hart stelen. Een model zoals de Bijzettafel Cameron van het meubelmerk Richmond Interiors is daarom een must-have.Dit ontwerp heeft namelijk een authentiek marmer tafelblad. Het tafelblad valt heel mooi weg in het frame. Dit frame is gemaakt van glimmend roestvrijstaal waardoor het model ook een moderne kant heeft. De Bijzettafel Cameron staat heel mooi naast je bank of in een hoek van je woonkamer.

 Materiaal blad:  Marmer
 Materiaal frame:  RVS
 Lengte:  40
 Diepte:  40
 Hoogte:  45

*Maten in centimeters*

Richmond Interiors is de leverancier van eigentijds landelijke meubels en woonaccessoires. Naast de hoge kwaliteit staan de collecties van Richmond Interiors altijd garant voor een warme en sfeervolle uitstraling. Alle meubelen worden geheel in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Naast een aantal bestaande klassiekers worden jaarlijks nieuwe collecties toegevoegd.

Gerelateerde producten

Bijzettafel Mona met marmeren top

Dit luxueuze bijzettafeltje Mona van het meubelmerk Richmond..
€270,00
Grote eigen voorraad
Betaalbaar
Korte levertijden
Duurzaam